AQUA Industrial Watertreatment

AQUA Industrial Watertreatment
in de industrie

AQUA Industrial Watertreatment is gespecialiseerd in het zuiveren van industrieel afvalwater in met name de rood vlees-, pluimvee-, zuivel- en visindustrie. Daarnaast heeft AQUA Industrial Watertreatment meerdere projecten gerealiseerd in ondermeer de textiel-, rendering industrie.

AQUA Industrial Watertreatment is wereldwijd actief en ontwerpt, vervaardigt en installeert toepassingen voor het zuiveren van industrieel afvalwater. Ook het behandelen, scheiden en ontwateren van slib behoren ook tot de kernactiviteiten. Elk gewenst niveau van waterzuivering is mogelijk, tot aan drinkwater toe.

De samenstelling van afvalwater is heel verschillend. De vervuilingsgraad hangt af van de industrie en het gehanteerde productieproces. Omdat elke vorm van afvalwater zijn eigen specifieke eigenschappen kent, heeft AQUA Industrial Watertreatment zich toegelegd op waterzuiveringen voor de voedselproducerende industrie. Waterzuiveringen zijn wereldwijd geleverd van Rusland tot Argentinië en van Canada tot Australië.

Producenten uit voedingsmiddelenindustrie zijn bij AQUA Industrial Watertreatmentverzekerd van technologie die speciaal voor hun productieproces is toegespitst. Want ook voor industriële waterzuiveringen geldt dat maatwerk de beste oplossing biedt. De systemen van AQUA  Industrial Watertreatment zijn efficiënt, eenvoudig in het gebruik en kenmerken zich door lage onderhoudskosten.

AQUA Industrial Watertreatment is onderdeel van de MPS group.