MPS Food Logistic Systems

MPS Food Logistic Systems is uw partner voor intralogistieke oplossingen in de voedselprocessing industrie en distributiecentra. Daarbij bestrijkt MPS Food Logistic Systems alle aspecten van de intralogistiek:

  • Oplossingen: van hightech besturingssystemen tot en met werkplekinrichting
  • Producten: transporteurs, etiketteerders tot en met opslagsystemen
  • Diensten: consultancy tot en met volledig of gedeeltelijk ontwerp, bouw en implementatie
  • Projecten: complete turnkey intralogistieke inrichting

MPS Food Logistic Systems werkt met de opdrachtgever samen om uw ideeën te vertalen in productiekansen. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw producten op tijd en in perfecte conditie aankomen bij uw klant.

MPS Food Logistic Systems ontwerpt, bouwt en implementeert intralogistieke systemen waarin het product wordt ontwikkeld onder geconditioneerde omstandigheden. De apparatuur uit RVS is robuust gebouwd en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen.

Branches

MPS Food Logistic Systems is uw partner voor intralogistieke oplossingen in de voedselprocessing industrie en distributiecentra. Van oudsher richt MPS Food Logistic Systems zich voornamelijk op de vleesverwerkende industrie. De expertise van MPS Food Logistic Systems, waarin de totale intralogistieke afhandeling centraal staat, is inmiddels met veel succes ingezet in andere food branches.

  • vleesverwerkende industrie (wit en rood)
  • zuivel
  • zoetwaren
  • chocolade
  • AGF

MPS Food Logistic Systems:

Integrale oplossingEN

Ontwerper en uitvoerder van succesvolle turnkey projecten; integrale oplossingen, met uniek besturingssysteem Als enige biedt MPS Food Logistic Systems systeemontwerp, machines, software en besturingssysteem ineen.

Proven technology

Dit doen wij al ruim honderd jaar met proven technology. Alleen al aan besturingsengineers beschikken wij over mer dan dertig hoogopgeleide en ervaren experts.

Modulair en inPASBAAR

De oplossingen van MPS Food Logistic Systems zijn modulair van opbouw en gemakkelijk inpasbaar in iedere bestaande ruimte en in ieder bestaand systeem.

HighTech

Met de traditie van proven technology als basis ontwikkelt MPS Food Logistic Systems steeds weer de meest geavanceerde hightech systemen. Altijd in samenspraak met de opdrachtgever.

Robuust

De combinatie van besturingssysteem, software en apparatuur is getest om te presteren in een geconditioneerde omgeving, en is waterproof en stoot- en slagvast

Gemakkelijk in onderhoud en beheer

MPS Food Logistic Systems voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. De apparaten zijn gemakkelijk in schoonmaak, onderhoud en beheer. Met eenvoudige grafische displays kunnen dagelijkse storingen gemakkelijk worden opgelost, zonder dat daar de technische dienst aan te pas komt.

No-nonsense

In de projectaanpak is MPS Food Logistic Systems een nuchtere partner. Samen met de opdrachtgever zorgen we voor een grondige voorbereiding, met een naadloze invoering van nieuwe systemen als resultaat. Gewoon de verwachting van de opdrachtgever waarmaken