Systeemintegratie

MPS Food Logistic Systems: systeemintegrator

  • totaaloplossing intralogistieke systeem
  • besturingssysteem en software in één hand
  • eigen keuze toeleveranciers apparatuur

MPS Food Logistic Systems werkt met systeemintegratie, een uniek concept voor de samenstelling van de productiemiddelen. Samen met de opdrachtgever bepalen de experts van MPS Food Logistic Systems de inzet van productieapparatuur en de apparatuur voor de intralogistieke afhandeling. Veel van deze apparatuur wordt gebouwd door zakenpartners van MPS Food Logistic Systems. Met de systeemintegratie zorgen de experts ervoor dat de software en het besturingssysteem worden toegepast op ieder apparaat, ongeacht de leverancier.

Uniek hierin is dat MPS Food Logistic Systems tegelijkertijd de eindverantwoordelijkheid overneemt voor het functioneren van de apparatuur van derden. De opdrachtgever kan op deze manier apparatuur van voorkeursleveranciers integraal laten implementeren in het totale intralogistieke systeem. Zonder de zorgen op zich te nemen van afzonderlijke leveranciers.

Maatwerk door onze engineering

Het multidisciplinaire engineeringteam van MPS Food Logistic Systems vertaalt uw vraagstukken in de food industrie naar een intralogistiek systeem op maat. Meedenken met de klant over integrale oplossingen is het uitgangspunt.

In de eerste plaats maken we optimaal gebruik van up-to-date en proven technology logistieke oplossingen. Daarnaast leveren de tientallen gespecialiseerde engineers van MPS Food Logistic Systems integraal werk, gesteund door onze in-house kennis op het gebied van besturing, werktuigbouw, elektrotechniek en software.Om maatwerk te kunnen leveren, ook op detailniveau. Van systeemeis tot systeemrealisatie. Van introductie tot optimalisatie. Het resultaat is een optimale interne samenhang in uw bedrijfsprocessen.