Sorters

MPS Food Logistic Systems biedt de oplossing voor uw sorteervraagstuk. De sorters kunnen volledig worden geïntegreerd in uw intralogistieke omgeving. MPS Food Logistic Systems onderscheidt twee soorten sorters:

Productsorters

MPS Food Logistic Systems bouwt de productsorters klantspecifiek en in optimale samenhang met uw artikelen en specificaties, eisen en wensen.

Met de modulaire toepassingen kunnen de productsorters uw gehele range artikelen zonder moeite uitsorteren. Proven technology: MPS Food Logistic Systems leverde al tal van oplossing voor uiteenlopende food artikelen, zoals verpakte vleesproducten, voorverpakte maaltijden en verpakte convenience-artikelen.

Kratten- en dozensorters

De sorteertechnologie van MPS Food Logistic Systems voldoet aan de individuele vereisten van ieder project. Het assortiment van sorteerapparatuur en een slimme keuze van sorteertechnieken zorgen voor de meest kosteneffectieve oplossing. Van simpele pneumatische pushers tot rising-belt sorters.

De MPS Food Logistic Systems sorteeertechnologie bevindt zich in het hart van onze transport-, palletiseer- en orderpickprojecten. Met de wissels, pushers en rising-belt sorters worden kratten en dozen in gematigde tot zeer hoge snelheden gesorteerd.

Kenmerken

  • robuust ontwerp in roestvast staal
  • modulair opgebouwd
  • eenvoudig in te passen in het intralogistieke proces
  • gemakkelijk in bediening, onderhoud en beheer
  • ontworpen voor optimale hygiëne
MPS Food Logistic Systems pusher

Schematische weergave pusher.

MPS Food Logistic Systems rising belt sorter

Rising belt sorter.