Schapenslachtlijnen

De wereld kent meer dan 1.100 schapen- en geitenrassen met ieder hun eigen kenmerken. MPS Red Meat Slaughtering houdt rekening met deze kenmerken, lokale gebruiken en heeft de kennis en ervaring die vereist is voor het leveren van geavanceerde slachtsystemen die voedselproducten van hoge kwaliteit produceren voor onze klanten.

Daarom is MPS Red Meat Slaughtering wereldmarktleider van schapenslachtlijnen met capaciteiten van 20 tot 1000 schapen per uur.

De jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, realisatie en inbedrijfstelling stelt ons in staat de meest praktische en efficiënte oplossingen te bieden, met maximale aandacht voor dierwelzijn, ergonomie en  hygiëne.

Highlights

  • Full-line oplossingen
  • 20 – 1.000 schapen of geiten per uur
  • Rituele slachtsystemen
  • Geavanceerde ergonomie
  • Hygiënische ontwerpen

Voornaamste slachtlijnkenmerken:

  • Elektrisch verdoven of ritueel slachten
  • Traditioneel of “hammock” voorslachten met manueel of machinaal verwijderen van de huid

MPS verticaal vooronthuiden van slacht lammeren of volwassen schapen / geiten

Hammock vooronthuiden

"Hammack" vooronthuiden van schapen

Traditioneel vooronthuiden